Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Audi

1. Hedvig

Hedvig är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder moderna och flexibla bilförsäkringar. Hos Hedvig kan du teckna en trafikförsäkring som ger dig skydd mot personskador och skador på annans egendom. Hedvig erbjuder även förmånliga tillval och har en smidig digital plattform där du kan få en offert direkt genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Genom att välja Hedvig kan du få skräddarsydd försäkringsskydd för din Audi utan bindningstid.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett välkänt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser och förmånliga villkor. Hos ICA Försäkring kan du teckna en trafikförsäkring för din Audi och få skydd mot personskador och skador på annans egendom. Ett unikt erbjudande från ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte gör några skadeanmälningar under den perioden. Du kan även välja till fördelaktiga tillval som hyrbilsskydd och assistansservice som kan vara till nytta om du skulle behöva hjälp på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder en omfattande försäkring för din Audi. Utöver trafikförsäkringen kan du välja att teckna en halvförsäkring eller helförsäkring för att få extra skydd och trygghet. Gjensidige erbjuder också ett bredare utbud av tillägg än många andra försäkringsbolag, såsom skydd mot parkeringsskador och djurkollisioner. Genom att välja Gjensidige kan du anpassa ditt försäkringsskydd efter dina specifika behov och få ett komplett skydd för din Audi.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus som ger omfattande skydd för din Audi. Med BackUp Plus får du skydd mot allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Genom att välja OKQ8 Försäkring kan du få ett heltäckande skydd för din Audi och vara trygg på vägen.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en populär bilförsäkring som passar bra för din Audi. Hos Sensor Försäkring kan du välja att teckna en trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring för att få extra skydd. Sensor Försäkring har också flexibla självriskalternativ där du själv kan välja nivån på självrisken som passar dig bäst. Genom att välja Sensor Försäkring kan du få ett bra grundskydd samt möjlighet att lägga till olika tilläggsförsäkringar för att anpassa försäkringen efter dina behov.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Audi

När du ska välja nivån på din bilförsäkring för din Audi är det viktigt att ta hänsyn till dina behov och budget. En trafikförsäkring är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Detta är det minimikrav som lagen ställer, men det kan vara fördelaktigt att komplettera med ytterligare skydd.

En halvförsäkring ger dig ett bredare skydd än trafikförsäkringen. Det inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Det kan vara en bra val för dig som vill ha ett extra skydd för din Audi utan att betala för en fullständig helförsäkring.

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Audi. Det inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker samt skydd för vagnskador. Detta kan vara det bästa valet om din Audi är ny eller har ett högt värde.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Audi

Gå till ett av försäkringsbolagens hemsidor genom att klicka på ett här på sidan. Fyll i din Audis registreringsnummer och andra relevanta uppgifter om bilen. Välj om du vill ha en trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring för din Audi. Granska försäkringsvillkoren och teckna bilförsäkringen.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Audi

Kan jag teckna en bilförsäkring på helgen?

Ja, samtliga försäkringsbolag erbjuder möjligheten att teckna bilförsäkringar online även på helger.

När måste jag teckna en bilförsäkring för min Audi?

Du måste teckna en bilförsäkring innan du tar din Audi ut på vägarna. Det är olagligt att köra utan försäkring.

Kan jag teckna en tillfällig bilförsäkring för min Audi?

Ja, exempelvis Hedvig erbjuder försäkringar utan bindningstid som kan vara användbara om du bara tänkt köra din Audi över sommaren.

Vilka faktorer påverkar priset på bilförsäkringen för min Audi?

Faktorer som kan påverka priset på din bilförsäkring inkluderar bilmodell, ålder på bilen, ditt körbeteende, ålder och erfarenhet som förare, samt var du bor.

Teckna en bilförsäkring