Bilförsäkringar.com logo

Försäkringar att teckna för din Bentley

När du äger en Bentley är det viktigt att ha rätt försäkringsskydd för att skydda din investering och vara förberedd på oväntade händelser. En av de viktigaste försäkringarna du bör teckna är en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen är obligatorisk enligt lag och täcker skador som du kan orsaka på andra personer eller deras egendom i händelse av en olycka. Här är några rekommenderade försäkringsbolag som erbjuder trafikförsäkringar för Bentley-bilar.

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Bentley

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för att vara modernt och digitalt. De erbjuder enkel och smidig hantering av försäkringar direkt på deras hemsida eller via deras app. Genom att ange ditt registreringsnummer och information om din Bentley kan du snabbt få en prisuppgift för trafikförsäkringen. Hedvig erbjuder även försäkringar utan bindningstid, vilket ger dig möjligheten att byta försäkringsbolag när som helst om du skulle vilja det.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för trafikförsäkringar. En av deras unika fördelar är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Du kan också välja till olika tillval som hyrbilsskydd, assistans och självriskskydd för att skräddarsy din försäkring efter dina behov.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafikförsäkringar samt möjligheten att lägga till olika tilläggspaket. De har ett brett utbud av tillval, inklusive skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Genom att välja rätt tilläggspaket kan du få ett mer omfattande skydd för din Bentley.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket som kallas BackUp Plus. Detta tillval täcker en mängd olika händelser längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring är ett försäkringsbolag som erbjuder en populär bilförsäkring för Bentley-bilar. Deras försäkringar inkluderar en trafikförsäkring samt möjligheten att välja en halv- eller helförsäkring för extra skydd. De erbjuder även flexibla självrisker och olika tilläggsförsäkringar för att anpassa din försäkring efter dina behov.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Bentley

När du väljer nivå på din bilförsäkring för din Bentley är det viktigt att överväga dina behov och budget. En trafikförsäkring är obligatorisk och täcker skador på andra personer eller deras egendom vid en olycka, men den ger ingen ersättning för skador på din egen bil. Om du vill ha ett bredare skydd kan du överväga att teckna en halv- eller helförsäkring. En halvförsäkring inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, brand och glasskador medan en helförsäkring även täcker skador på din egen bil.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Bentley

Att teckna en bilförsäkring online för din Bentley är en enkel och smidig process. För att få ett prisförslag och teckna försäkringen behöver du gå in på försäkringsbolagets hemsida och ange nödvändig information, såsom registreringsnummer för din bil och personuppgifter. Genom att teckna online får du ofta svar direkt och din försäkring kan börja gälla omedelbart om du så vill.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Bentley

Kan jag teckna en bilförsäkring för min Bentley på helgen?

Ja, de samtliga försäkringsbolag på denna sida erbjuder möjligheten att teckna försäkringar online, inklusive på helger.

När måste jag teckna bilförsäkring för min Bentley?

Du måste teckna bilförsäkring för din Bentley innan du kör den på vägen.

Vilka faktorer påverkar priset på min bilförsäkring för Bentley?

Priset på din bilförsäkring kan påverkas av faktorer som bilmodell, ålder på bilen, ditt ålder och var du bor.

Kan jag teckna en bilförsäkring åt ett företag för min Bentley?

Ja, många försäkringsbolag erbjuder försäkringar för både privatpersoner och företag, så du kan teckna en bilförsäkring för din Bentley som ett företag.

Teckna en bilförsäkring