Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Chevrolet

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder en smidig och digital upplevelse för sina kunder. De erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador på andra fordon och personskador som du kan orsaka i en olycka. Halvförsäkringen ger ytterligare skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I helförsäkringen ingår allt som trafik- och halvförsäkringen täcker samt skydd för vagnskador. Hedvig erbjuder även kristerapi som en del av hel- och halvförsäkringen, vilket kan vara värdefullt om du skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga bilförsäkringar. Du kan hitta trafik-, halv- och helförsäkring hos dem. En fördel med ICA Försäkring är att de lovar sina kunder att inte höja priset under de första fem åren. Dessutom kan du välja till olika tillval, som exempelvis hyrbilsersättning om din bil skulle behöva repareras efter en skada. De erbjuder även assistans på vägen inom en timme, oavsett orsak, vilket kan vara tryggt att ha om du skulle behöva hjälp vid till exempel bensinstopp eller om du låser in dina nycklar i bilen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Chevrolet. En fördel med Gjensidige är att de har ett brett utbud av tillägg som du kan lägga till i din försäkring. Till exempel kan du välja att lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. De erbjuder också ersättning vid skadegörelse, upp till 6000 kronor, om kostnaderna för reparation är större än 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tillval täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och fel tankning av drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en omtyckt bilförsäkring som inkluderar trafikförsäkring samt möjligheten att välja till halv- eller helförsäkring för ytterligare skydd. De har ett bra grundskydd och erbjuder även olika tilläggsförsäkringar som du kan välja till för att anpassa din försäkring efter dina behov.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Chevrolet

När du väljer nivå på din bilförsäkring för din Chevrolet är det viktigt att ta hänsyn till dina behov och budget. Trafikförsäkringen är obligatorisk och täcker skador du orsakar på andra fordon och personskador. Om du vill ha ett mer omfattande skydd kan du välja att teckna en halv- eller helförsäkring. Halvförsäkringen ger skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, medan helförsäkringen även inkluderar vagnskador. Genom att jämföra olika försäkringsbolag kan du få en uppfattning om vilket skydd som erbjuds och till vilket pris.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Chevrolet

För att teckna en bilförsäkring online för din Chevrolet behöver du gå in på försäkringsbolagets hemsida och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för din bil och personuppgifter. Därefter kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation. Genom att jämföra olika försäkringsbolag kan du hitta det bästa priset och det försäkringsalternativ som passar dig och din Chevrolet bäst.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Chevrolet

Vilken typ av försäkring behöver jag ha för min Chevrolet?

Du behöver minst ha en trafikförsäkring, men du kan även välja att teckna en halv- eller helförsäkring för ett mer omfattande skydd.

Vilka faktorer påverkar priset på bilförsäkringen för min Chevrolet?

Priset på bilförsäkringen kan påverkas av faktorer som bilmodell, ålder på bilen och ålder på ägaren, samt var du bor.

Kan jag teckna försäkringen online?

Ja, samtliga försäkringsbolag här på sidan erbjuder möjligheten att teckna bilförsäkringen online genom att ange dina uppgifter på deras hemsida.

Vilka försäkringsbolag rekommenderas för min Chevrolet?

Några rekommenderade försäkringsbolag för Chevrolet är Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli, OKQ8 Försäkring och Sensor Försäkring.

Teckna en bilförsäkring