Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för DS

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt och populärt försäkringsbolag som erbjuder smidiga digitala lösningar för sina kunder. En av deras fördelar är att du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen genom att fylla i ditt registreringsnummer och bilinformation. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Deras helförsäkring inkluderar skydd mot vagnskador och erbjuder även kristerapi för dig och eventuella passagerare om ni skulle behöva behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån. Hedvig erbjuder dessutom möjligheten att byta bilförsäkring omedelbart utan bindningstid.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser på sina bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar. En unik fördel med ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att de inte kommer att höja priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden. Du kan även välja till populära tillval som hyrbil vid skada, assistans vid väghjälp och självriskskydd för vagnskador, även om du befinner dig utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som sticker ut genom att erbjuda ett brett utbud av tillägg för sina försäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar samt ett pluspaket där du själv kan lägga till olika tillägg efter behov. Tilläggen inkluderar skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Vid skadegörelse kan du få ersättning på upp till 6000 kronor för reparationer överstigande 1000 kronor. Gjensidige ger dig möjlighet att anpassa din försäkring efter dina specifika behov och önskemål.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt bra tilläggspaket vid namn BackUp Plus. Detta tillägg täcker i princip allt som kan hända längs vägen och inkluderar även skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktigt drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Om du söker ett omfattande skydd och extra trygghet för din bil kan OKQ8 Försäkring vara ett bra alternativ att överväga.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en omtyckt bilförsäkring som inkluderar trafikförsäkring och möjlighet att välja mellan helförsäkring eller halvförsäkring. Deras grundskydd är bra och de erbjuder även flexibla självrisker där du själv kan välja nivån på självrisken. Sensor Försäkring har också flera tilläggsförsäkringar som du kan välja till för att skräddarsy din försäkring efter dina specifika behov.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din DS

När du väljer nivån på din bilförsäkring är det viktigt att ta hänsyn till dina behov och önskemål. En trafikförsäkring är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Om du vill ha ytterligare skydd kan du välja en halvförsäkring som inkluderar skydd mot stöld, brand, inbrott och glasskador, samt räddningsskydd och hjälp med bärgning. En helförsäkring ger dig det mest omfattande skyddet och inkluderar även vagnskador. Utifrån din budget och risktolerans kan du välja den nivå av försäkring som känns bäst för dig.

Så här tecknar du bilförsäkring online för DS

Att teckna en bilförsäkring online är enkelt och bekvämt. För att göra det behöver du besöka försäkringsbolagets hemsida och uppge dina uppgifter, som registreringsnummer för din bil och ditt personnummer. Genom att ange dessa uppgifter kommer du att få ett prisförslag som är anpassat efter din specifika situation. Du kan sedan välja den försäkring och nivå av skydd som passar dig bäst och slutföra ansökningsprocessen online. Det är en smidig och effektiv metod att teckna bilförsäkring utan att behöva kontakta försäkringsbolaget direkt.

Frågor & svar om bilförsäkringar för DS

Vilken försäkringsnivå är obligatorisk för en bilägare?

Trafikförsäkring är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka.

Vilka tillval kan jag välja för att utöka mitt försäkringsskydd?

Det beror på försäkringsbolaget, men vanliga tillval inkluderar skydd mot stöld, brand, inbrott, glasskador och räddningsskydd.

Vilket försäkringsbolag erbjuder digitala lösningar och snabb ansökningsprocess?

Hedvig och evoli är två försäkringsbolag som har satsat stort på digitala lösningar och snabb ansökningsprocess online.

Kan jag ändra min försäkring utan bindningstid hos alla försäkringsbolag?

Nej, möjligheten att ändra försäkring utan bindningstid varierar mellan olika försäkringsbolag. Hedvig är ett exempel på ett bolag som erbjuder den möjligheten.

Teckna en bilförsäkring