Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Ford

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder en enkel och smidig ansökningsprocess via deras hemsida eller app. Det som utmärker Hedvig är deras flexibilitet och möjligheten att teckna bilförsäkringar utan bindningstid. De erbjuder tre olika nivåer av bilförsäkringar, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En av fördelarna med att välja Hedvig är deras transparenta prisinformation som du kan se direkt på deras plattform.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser på sina bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Ford. En unik fördel med att välja ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att de inte höjer priset under de första fem åren förutsatt att inga skador uppstår under den perioden. Du kan också välja till olika tillval, såsom hyrbil och assistans, för att skräddarsy din försäkring efter dina behov.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Ford. Vad som utmärker Gjensidige är deras omfattande utbud av tillägg som du kan lägga till i din försäkring. Till exempel kan du välja till skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Gjensidige fokuserar på att ge dig möjligheten att skräddarsy din försäkring utifrån dina specifika behov och önskemål.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en bra försäkring för din Ford med ett tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker en rad olika situationer längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktigt tankat bränsle. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta kan vara ett bra alternativ om du vill ha ett extra omfattande skydd för din bil.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en bilförsäkring som inkluderar trafikförsäkring samt möjlighet att välja till halv- eller helförsäkring för din Ford. De erbjuder också olika tilläggsförsäkringar för att ytterligare anpassa ditt skydd. En fördel med Sensor Försäkring är deras flexibla självrisker, där du själv kan välja vilken nivå du vill ha. Detta kan vara fördelaktigt om du vill ha möjligheten att anpassa din försäkring efter din ekonomiska situation.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Ford

När du ska välja nivå på din bilförsäkring för din Ford är det viktigt att ta hänsyn till dina behov och önskemål. En trafikförsäkring är obligatorisk och täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom. Om du vill ha ett bredare skydd kan du välja att komplettera med antingen en halv- eller helförsäkring.

En halvförsäkring kan inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador och räddningsskydd. Det kan vara ett bra alternativ om du vill ha ett mer omfattande skydd för din bil utan att välja en helförsäkring.

En helförsäkring ger det bredaste skyddet och inkluderar oftast trafikförsäkringens skydd samt skydd mot vagnskador. Det kan vara fördelaktigt om du vill ha ett komplett skydd för din Ford och vara väl förberedd för olika scenarier som kan uppstå.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Ford

För att teckna en bilförsäkring online för din Ford behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och fylla i nödvändig information. Det kan vara registreringsnumret för din bil och ditt personnummer. Genom att uppge dessa uppgifter kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

När du fått prisförslaget kan du jämföra villkor och priser mellan olika försäkringsbolag för att hitta det bästa alternativet för dig och din Ford. Tänk på att priset kan variera beroende på faktorer som bilmodell, ålder på bilen och din egen ålder.

När du har valt ett försäkringsbolag och en lämplig nivå på försäkringen kan du slutföra ansökningsprocessen online. Var noggrann med att läsa igenom villkoren och se till att du förstår vad som ingår i försäkringen innan du godkänner avtalet.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Ford

Vilken typ av försäkring är obligatorisk för min Ford?

Trafikförsäkring är obligatorisk och täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom.

Vilka fördelar kan jag få genom att välja en halvförsäkring?

En halvförsäkring kan inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador och räddningsskydd för din Ford.

Vad ingår i en helförsäkring för min Ford?

En helförsäkring inkluderar vanligtvis trafikförsäkringens skydd samt skydd mot vagnskador för din Ford.

Vad behöver jag för att teckna en försäkring online för min Ford?

För att teckna en försäkring online behöver du vanligtvis fylla i information som registreringsnummer för din Ford och ditt personnummer samt ha BankID för att kunna godkänna avtalet.

Teckna en bilförsäkring