Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Kia

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har vunnit popularitet genom att erbjuda smidiga digitala lösningar. De erbjuder tre olika bilförsäkringar för Kia-ägare. Trafikförsäkringen täcker skador på annans egendom och personskador. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker, och inkluderar också skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi för att hjälpa dig och eventuella passagerare att behandla psykisk ohälsa efter en olycka eller ett rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga bilförsäkringar för Kia-ägare. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar till bra priser. En unik fördel med ICA Försäkring är att de lovar sina kunder att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att ingen skada inträffar under den perioden. Du kan också välja till olika tillval som hyrbil och assistanstillägg för att få ännu bättre skydd och service.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder flera olika försäkringsalternativ för Kia-ägare. Deras försäkringar inkluderar trafik-, halv- och helförsäkringar, samt ett pluspaket där du kan lägga till olika tillägg efter behov. En av Gjensidiges styrkor är att de erbjuder fler tillägg än många andra försäkringsbolag. Tillägg som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse är några exempel på vad du kan lägga till för extra skydd.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt bra tilläggspaket kallat BackUp Plus för Kia-ägare. Detta paket täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring är ett försäkringsbolag som erbjuder en omtyckt bilförsäkring för Kia-ägare. Deras försäkringar inkluderar trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring, samt olika tilläggsmöjligheter för att skräddarsy din försäkring efter behov. Sensor Försäkring erbjuder också flexibla självrisker, där du själv kan välja nivån på självrisken.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Kia

När du ska välja nivå på din bilförsäkring för din Kia är det viktigt att överväga dina behov och budget. Trafikförsäkringen är den lagstadgade minsta nivån och täcker skador på annans egendom och personskador. Om du vill ha ett högre skydd kan du välja en halvförsäkring som inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och hjälp med bärgning. En helförsäkring inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt skydd för vagnskador. Bedöm dina behov och budget noggrant för att välja rätt nivå på din bilförsäkring.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Kia

Att teckna en bilförsäkring online för din Kia är enkelt och bekvämt. Besök försäkringsbolagets hemsida och ange dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din specifika situation. Jämför gärna olika försäkringsbolag och deras erbjudanden för att hitta det bästa alternativet för dig och din Kia. När du har valt rätt försäkring kan du enkelt teckna den online genom att följa de angivna instruktionerna på försäkringsbolagets hemsida.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Kia

Vilken försäkringsnivå är obligatorisk för en Kia?

Trafikförsäkringen är den lagstadgade minsta nivån och obligatorisk för alla bilar i Sverige, inklusive Kior. Den täcker skador på annans egendom och personskador.

Vilka fördelar erbjuder Hedvig för Kia-ägare?

Hedvig erbjuder smidiga digitala lösningar och tre olika försäkringsnivåer för Kia-ägare. Deras försäkringar inkluderar bland annat skydd mot stöld, brand och vagnskador, samt kristerapi som hjälper till vid psykisk ohälsa efter en olycka eller rån.

Vilket försäkringsbolag erbjuder flest tillägg för en Kia-försäkring?

Gjensidige är känt för att erbjuda många olika tilläggsmöjligheter för Kia-ägare. Dessa inkluderar bland annat skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

Vilket försäkringsbolag erbjuder en app där jag själv kan hantera min Kia-försäkring?

evoli erbjuder en smidig app där du själv kan lägga till eller ta bort tillval för din Kia-försäkring, vilket ger dig flexibilitet och kontroll över ditt försäkringsskydd.

Teckna en bilförsäkring