Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Lexus

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt och populärt försäkringsbolag som erbjuder digitala lösningar för bilägare. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen ger grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningshjälp. Helförsäkringen inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt skydd mot vagnskador.

En unik fördel med att välja Hedvig är deras flexibilitet. Du kan se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i deras app genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil. Dessutom kan du teckna försäkringen utan bindningstid, vilket ger dig möjlighet att byta försäkringsbolag när som helst.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga bilförsäkringar. Hos ICA Försäkring kan du hitta trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring för din Lexus. En unik fördel med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får någon skada under den perioden.

Utöver grundförsäkringarna erbjuder ICA Försäkring även olika tillval. Till exempel kan du välja till Hyrbil-tillvalet, som ger dig ersättning för hyrbilskostnader om din bil behöver repareras. Du kan också lägga till assistans- och självriskskydd för extra trygghet.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring för din Lexus. Vad som gör Gjensidige speciellt är att de erbjuder ett brett utbud av tillägg som du kan lägga till i din försäkring. Till exempel kan du välja till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus för din Lexus. Med detta tillägg får du omfattande skydd längs vägen, inklusive stöldskydd och ersättning för motorskador eller sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en trafikförsäkring som inkluderar ersättning för personskador och skador på annans egendom. Du kan också välja att teckna en halvförsäkring eller helförsäkring för extra skydd. Sensor Försäkring erbjuder även flexibla självrisker och olika tilläggsförsäkringar som du kan lägga till för att skräddarsy din försäkring.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Lexus

När du väljer nivå på din bilförsäkring för din Lexus är det viktigt att ta hänsyn till dina behov och bilens värde. Om du har en nyare eller dyrare bil kan det vara lämpligt att välja en helförsäkring, eftersom den ger omfattande skydd mot både skador på din egen bil och på annans egendom. Om du har en äldre bil kan en halvförsäkring vara tillräckligt för att täcka de vanligaste riskerna, som stöld och brand. Trafikförsäkringen är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Lexus

Att teckna en bilförsäkring online för din Lexus är enkelt och bekvämt. För att göra det behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Genom att ange dessa uppgifter kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation. Du kan jämföra priser och försäkringsvillkor för att hitta det bästa alternativet för dig och din Lexus.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Lexus

Vilken typ av försäkring behöver jag ha för min Lexus?

Du behöver minst ha en trafikförsäkring, som är obligatorisk enligt lag. Utöver det kan du välja att ha en halv- eller helförsäkring för extra skydd.

Hur påverkar bilens modell och ålder försäkringspriset?

Bilen modell och ålder kan påverka försäkringspriset. Generellt sett kan nyare och dyrare bilar ha högre försäkringskostnader.

Vilket försäkringsbolag är bäst för min Lexus?

Det beror på dina behov och preferenser. De rekommenderade försäkringsbolagen i denna jämförelse som Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli, OKQ8 Försäkring och Sensor Försäkring erbjuder alla olika fördelar och skyddsnivåer.

Kan jag teckna försäkringen utan bindningstid?

Ja, vissa försäkringsbolag som Hedvig, erbjuder möjligheten att teckna försäkringen utan bindningstid. Det ger dig flexibilitet att byta försäkringsbolag när som helst.

Teckna en bilförsäkring