Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för MG

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt och digitalt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. En av deras stora fördelar är möjligheten att se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i appen. Genom att ange registreringsnumret och bilinformationen kan du snabbt få en överblick över priset. Hedvig erbjuder även försäkringar utan bindningstid, vilket innebär att du kan byta försäkring när du vill utan att behöva vänta till förfallodagen. De har tre olika nivåer av försäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. I helförsäkringen ingår även ett kristerapiskydd som hjälper till vid eventuell psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för bilförsäkringar. De har en unik förmån där de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. Hos ICA Försäkring kan du välja olika tillval, såsom Hyrbil där du får ersättning för hyrbilskostnader om din bil behöver repareras. De erbjuder även assistanstillägg som ger dig hjälp på vägen inom en timme vid problem som urladdat batteri eller låsta nycklar i bilen. ICA Försäkring har också ett självriskskydd som kan minska självrisken för vagnskador eller ersätta hela självrisken, även vid kollisioner utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din MG. De sticker ut genom att erbjuda många olika tillägg som du kan lägga till i ditt försäkringspaket. Till exempel kan du lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige har fler tilläggsmöjligheter än många andra försäkringsbolag. Dessa tillägg kan ge extra trygghet och skydd för din bil. För att få tilläggen måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos Gjensidige.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett fördelaktigt tilläggspaket vid namn BackUp Plus för din bilförsäkring. Detta tillägg inkluderar omfattande skydd längs vägen och täcker även stöld och motorskador. För att få teckna BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta gör OKQ8 Försäkring till ett attraktivt val för de som vill ha ett brett skydd för sin bil.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en omtyckt bilförsäkring för alla bilägare. Deras grundskydd inkluderar en trafikförsäkring, som är obligatorisk enligt lag och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. För att få ytterligare skydd kan du välja att teckna helförsäkring eller halvförsäkring för din MG. Sensor Försäkring erbjuder även flexibla självrisker där du själv kan välja nivån på självrisken. De har också flera olika tilläggsförsäkringar som du kan välja till för att anpassa försäkringen efter dina behov.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din MG

När du väljer nivå på din bilförsäkring för din MG är det viktigt att ta hänsyn till dina behov och budget. En trafikförsäkring är obligatorisk och täcker skador på andra personer och egendom vid en olycka. Om du vill ha ytterligare skydd kan du välja en halvförsäkring som inkluderar skydd mot stöld, brand och glasskador. Om du vill ha det mest omfattande skyddet kan du välja en helförsäkring som även täcker vagnskador. Det är viktigt att noggrant överväga vilket skydd du behöver och vad som passar din ekonomi.

Så här tecknar du bilförsäkring online för MG

Att teckna bilförsäkring online för din MG är en enkel process. Besök försäkringsbolagets hemsida och ange nödvändig information som registreringsnummer för bilen och personnummer. Du kommer sedan att få ett prisförslag baserat på din specifika situation. Det är viktigt att jämföra priser och villkor från olika försäkringsbolag för att hitta det bästa alternativet för dig och din MG. När du har valt rätt försäkring kan du slutföra köpet online och få ditt försäkringsbevis direkt.

Frågor & svar om bilförsäkringar för MG

Vilken typ av försäkring är obligatorisk för en MG?

Trafikförsäkringen är obligatorisk och täcker skador på andra personer och egendom vid en olycka.

Vilka fördelar erbjuder Hedvig för en MG-ägare?

Hedvig erbjuder en enkel och digital process för att få försäkringspris direkt samt möjligheten att teckna försäkringar utan bindningstid.

Vilka unika tillval erbjuder evoli för en MG-ägare?

evoli erbjuder tillvalet "Ung förare" som tar bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år.

Hur tecknar man bilförsäkring online för en MG?

Besök försäkringsbolagets hemsida, ange nödvändig information och jämför olika försäkringsalternativ. Slutför köpet online och få försäkringsbeviset direkt.

Teckna en bilförsäkring