Bilförsäkringar.com logo

Försäkringar att teckna för din Mitsubishi

När det gäller att försäkra din Mitsubishi är en trafikförsäkring ett absolut måste. En trafikförsäkring är en lagstadgad försäkring som täcker personskador och skador på annans egendom vid en eventuell olycka där du orsakar skadan. Det är viktigt att ha en trafikförsäkring för att vara skyddad och för att uppfylla de legala kraven för att äga och köra en bil i Sverige. När du tecknar en trafikförsäkring för din Mitsubishi, oavsett modell, finns det flera försäkringsbolag som erbjuder detta skydd.

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Mitsubishi

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för att vara digitalt och flexibelt. De erbjuder en enkel ansökningsprocess där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i deras app. En av fördelarna med Hedvig är att du kan teckna och byta försäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att anpassa din försäkring efter dina behov.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för bilförsäkringar. En fördel med att välja ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden. De erbjuder också populära tillval som hyrbil och assistanstillägg, vilket kan vara användbart om du skulle behöva en hyrbil vid en skada eller behöver hjälp på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för din Mitsubishi. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är deras breda utbud av tillägg. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Dessa tillval kan ge extra trygghet och skydd för din bil.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett bra tilläggspaket kallat BackUp Plus för din Mitsubishi. Detta tilläggspaket täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive skydd mot stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en omtyckt bilförsäkring för din Mitsubishi. Deras grundskydd inkluderar en trafikförsäkring och du kan sedan välja att teckna en halv- eller helförsäkring för ytterligare skydd. Sensor Försäkring har också flexibla självrisker och erbjuder olika tilläggsförsäkringar som du kan välja enligt dina behov.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Mitsubishi

När du väljer en bilförsäkring för din Mitsubishi är det viktigt att fundera på vilken nivå av skydd du behöver. Det finns tre huvudsakliga nivåer av bilförsäkringar att välja mellan: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Trafikförsäkringen är den lagstadgade försäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Denna försäkring är obligatorisk och ett grundläggande skydd för alla bilägare.

Halvförsäkringen ger dig ett bredare skydd och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I en halvförsäkring ingår också räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet och täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan inkluderar. Dessutom ingår ett skydd för vagnskador, vilket kan vara särskilt värdefullt om du har en nyare eller dyrare Mitsubishi.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Mitsubishi

Att teckna en bilförsäkring för din Mitsubishi online är enkelt och bekvämt. Genom att använda försäkringsbolagens hemsidor kan du få ett prisförslag och teckna försäkringen direkt.

För att teckna en bilförsäkring online behöver du ha följande uppgifter tillgängliga: Registreringsnummer för din Mitsubishi samt personnummer för ägaren av bilen.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Mitsubishi

Vilken försäkringsnivå rekommenderas för en Mitsubishi?

För att få ett grundläggande skydd måste du minst teckna en trafikförsäkring. För extra skydd kan du överväga en halv- eller helförsäkring beroende på bilens ålder och värde.

Vilka faktorer påverkar priset på en bilförsäkring för en Mitsubishi?

Faktorer som kan påverka priset inkluderar bilens modell, ålder och användning, samt åldern på föraren och var du bor.

Kan jag jämföra priser från olika försäkringsbolag för min Mitsubishi?

Ja, det är rekommenderat att jämföra priser från olika försäkringsbolag för att hitta det bästa erbjudandet för din Mitsubishi.

Vad är fördelarna med att teckna försäkring online?

Att teckna försäkring online är bekvämt och ger dig möjlighet att jämföra priser och alternativ i lugn och ro. Du kan också få ett prisförslag och teckna försäkringen direkt utan att behöva kontakta försäkringsbolaget.

Teckna en bilförsäkring