Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Nissan

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De erbjuder enkelhet och flexibilitet i sina försäkringar. Hos Hedvig kan du enkelt få en prisuppgift genom att fylla i ditt registreringsnummer och bilinformation på deras hemsida eller i deras app. En fördel med Hedvig är att du kan teckna deras försäkringar utan bindningstid, vilket innebär att du kan byta försäkring när som helst.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador på andra personer och deras egendom vid en olycka. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen gör, samt skydd för vagnskador.

En annan fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av sina försäkringar. Om du eller dina passagerare behöver behandling för psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån kan du få upp till tio terapisessioner med en legitimerad psykolog, utan att betala någon självrisk.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser på bilförsäkringar. De lovar sina kunder att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Detta kan vara fördelaktigt om du vill ha stabilitet i dina försäkringskostnader.

Utöver grundförsäkringen erbjuder ICA Försäkring även tillval som kan vara värda att överväga. Till exempel erbjuder de ett hyrbilstillval som ger dig ersättning för hyrbilskostnader om din bil blir skadad och behöver repareras. Du kan också lägga till assistanstillägg, vilket ger dig hjälp på vägen inom en timme oavsett orsak, och självriskskydd som kan minska självrisken för vagnskador eller ersätta hela självrisken även vid kollision utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av försäkringar, inklusive bilförsäkringar för Nissan. En fördel med Gjensidige är att de har ett omfattande utbud av tillägg som du kan lägga till för att anpassa din försäkring efter dina behov.

Bland de tillägg som Gjensidige erbjuder finns skydd mot parkeringsskador, skydd mot djurkollision och skydd mot skadegörelse. De erbjuder även ersättning för reparationer vid skadegörelse upp till 6000 kronor, förutsatt att reparationskostnaderna överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en BackUp Plus-paket som är ett populärt tillval för deras bilförsäkringar. Detta tillval täcker i princip allt som kan hända längs vägen och inkluderar även skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel.

För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en omtyckt bilförsäkring för Nissan, med möjlighet att välja mellan helförsäkring och halvförsäkring för att få extra skydd utöver den obligatoriska trafikförsäkringen.

En fördel med Sensor Försäkring är deras flexibla självriskalternativ, där du själv kan välja vilken nivå av självrisk du vill ha. De erbjuder också olika tilläggsförsäkringar som du kan lägga till efter att du har tecknat din bilförsäkring.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Nissan

När du ska välja nivå på din bilförsäkring för din Nissan är det viktigt att överväga dina egna behov och ekonomi. Trafikförsäkringen är den lagstadgade miniminivån som täcker skador på andra personer och deras egendom vid en olycka. För att få ett bättre skydd kan du välja att lägga till halv- eller helförsäkring.

Halvförsäkringen ger dig utökat skydd genom att inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen ger dig ytterligare skydd genom att inkludera skydd för vagnskador.

Välj den nivå på bilförsäkring som passar dina behov och ekonomi bäst. Om din Nissan är nyare eller av högre värde kan det vara fördelaktigt att välja en högre nivå av försäkring för att få ett bättre skydd.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Nissan

Att teckna bilförsäkring online för din Nissan är enkelt och smidigt. Genom att besöka försäkringsbolagens hemsidor kan du fylla i ditt registreringsnummer och annan relevant information om din bil för att få en prisuppgift. Du kan också använda försäkringsbolagens appar för att få en prisuppgift och teckna försäkringen.

För att teckna bilförsäkring behöver du ange dina personuppgifter och bilinformation. Du kan få en prisuppgift baserat på din specifika situation och välja den försäkring och tillägg som passar dig bäst. När du är nöjd med ditt val kan du slutföra köpet och få ditt försäkringsbevis via e-post/kivra.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Nissan

Vilka faktorer påverkar priset på en bilförsäkring för en Nissan?

Priset på en bilförsäkring för en Nissan kan påverkas av faktorer som modell och ålder på bilen, ålder på ägaren och var du bor.

Hur kan jag hitta det billigaste alternativet för min Nissan?

För att hitta det billigaste alternativet för din Nissan behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och uppge dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag som är baserat på din specifika situation.

Vilken nivå av bilförsäkring bör jag välja för min Nissan?

Valet av nivå på bilförsäkring beror på dina behov och ekonomi. Trafikförsäkringen är obligatorisk och täcker skador på andra personer och deras egendom vid en olycka. Om du vill ha ett bättre skydd kan du välja halv- eller helförsäkring, som ger utökat skydd.

Kan jag teckna försäkring utan bindningstid för min Nissan?

Ja, vissa försäkringsbolag, som Hedvig, erbjuder försäkringar utan bindningstid. Det innebär att du kan byta försäkring när som helst om du inte är nöjd.

Teckna en bilförsäkring