Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Porsche

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig och digital lösning där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din bil. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Du kan också få kristerapi inkluderat i din försäkring om du skulle behöva det till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till förmånliga priser. Du kan hitta trafik-, halv- och helförsäkring hos ICA Försäkring, och de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får någon skada under den perioden. De erbjuder även populära tillval som hyrbil och assistanstillägg, vilket kan vara till stor hjälp om du skulle drabbas av en skada eller behöva hjälp på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för din Porsche. De sticker ut genom att erbjuda fler tillägg än många andra försäkringsbolag. Tillägg som parkeringsskador, skydd mot djurkollision och skadegörelse kan läggas till för att ytterligare skydda din bil. Gjensidige ger dig flexibilitet att skräddarsy din försäkring efter dina behov och önskemål.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt bra tilläggspaket kallat BackUp Plus. Med detta tillägg får du omfattande skydd som täcker allt från stöld till motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta kan vara ett bra alternativ om du vill ha ett omfattande skydd för din Porsche.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en försäkring som passar alla bilägare. I deras bilförsäkring ingår en trafikförsäkring som täcker personskador och skador på egendom som du orsakar vid en olycka. Du kan sedan välja att teckna en helförsäkring eller halvförsäkring för att få ytterligare skydd. Sensor Försäkring erbjuder också flexibla självrisker och flera tilläggsförsäkringar som du kan lägga till för att anpassa din försäkring efter dina behov.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Porsche

När det gäller att välja rätt nivå på din bilförsäkring för din Porsche är det viktigt att ta hänsyn till dina behov och bilens värde. Om din bil är nyare eller av högre värde kan en helförsäkring vara lämplig då den ger ett omfattande skydd mot olika typer av skador och stöld. Om du har en äldre bil kan en halvförsäkring vara tillräcklig för att täcka de vanligaste riskerna som inbrott, stöld och brand. Trafikförsäkring är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Porsche

Att teckna en bilförsäkring online för din Porsche är enkelt och smidigt. Besök försäkringsbolagens hemsidor och fyll i nödvändig information, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer sedan att få ett prisförslag baserat på din specifika situation. Jämför priser och villkor från olika försäkringsbolag för att hitta det bästa alternativet för dig och din Porsche.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Porsche

Vilken försäkringsnivå rekommenderas för en Porsche?

För en Porsche rekommenderas oftast en helförsäkring eller halvförsäkring för att ge ett omfattande skydd mot skador och stöld.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa priset för en Porsche?

Priset på en försäkring för en Porsche kan variera beroende på flera faktorer som bilmodell, ålder och ägarens ålder. För att hitta det bästa priset behöver du jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden.

Kan jag teckna försäkring för min Porsche online?

Ja, det är möjligt att teckna en bilförsäkring för din Porsche online. Besök försäkringsbolagens hemsidor och följ instruktionerna för att fylla i nödvändig information och få ett prisförslag.

Vilka faktorer påverkar priset på en försäkring för en Porsche?

Priset på en försäkring för en Porsche kan påverkas av faktorer som bilens modell och ålder, ägarens ålder samt var du bor.

Teckna en bilförsäkring