Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Subaru

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin digitala plattform och enkelheten i deras försäkringsprocess. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringsalternativ för din Subaru. Trafikförsäkringen ger dig grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar dessutom skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och hjälp med bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen gör, och inkluderar även skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av sina hel- och halvförsäkringar. Detta skydd kan vara till nytta om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller ett rån. Kristerapin omfattar upp till tio terapisessioner per person och inga självrisker tillkommer.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser på sina bilförsäkringar. Hos ICA Försäkring kan du hitta trafik-, halv- och helförsäkring för din Subaru. Ett unikt förmånligt erbjudande är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden.

Utöver grundförsäkringarna erbjuder ICA Försäkring flera tillval som kan vara värda att överväga. Till exempel kan du välja till hyrbilstillägget, som ger dig ersättning för hyrbilskostnader om din bil skadas och behöver repareras. De erbjuder också assistanstillägg, vilket ger dig hjälp på vägen inom en timme om du skulle behöva det, oavsett orsak. Ett självriskskydd finns också tillgängligt, vilket kan minska självrisken för vagnskador eller ersätta hela självrisken. Detta skydd gäller även om du skulle råka ut för en kollision utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för din Subaru, samt ett pluspaket där du själv kan lägga till olika tillval. Gjensidige sticker ut genom att erbjuda fler tillval än många andra försäkringsbolag.

Några av de tillval som du kan lägga till hos Gjensidige inkluderar skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Till exempel kan du få ersättning på upp till 6 000 kronor för skadegörelse, förutsatt att reparationens kostnad överstiger 1 000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

En fördel med att teckna en bilförsäkring hos OKQ8 Försäkring är deras tilläggspaket "BackUp Plus". Detta tilläggspaket erbjuder ett omfattande skydd längs vägen och täcker även skador som stöld, motorskador eller sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel.

För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder trafikförsäkring för din Subaru, vilket alla bilförsäkringar enligt lag måste inkludera. Utöver trafikförsäkringen kan du välja att teckna en halv- eller helförsäkring för att få extra skydd.

Sensor Försäkring erbjuder även flexibla självrisker, där du själv kan välja nivån på självrisken. Dessutom har de flera tilläggsförsäkringar som du kan lägga till efter att du har tecknat din bilförsäkring.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Subaru

När du väljer nivån på din bilförsäkring för din Subaru är det viktigt att överväga dina behov och budget. Trafikförsäkringen är ett lagkrav och ger grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Halvförsäkringen ger utöver detta skydd mot stöld, brand, glasskador och räddningsskydd. Helförsäkringen täcker allt detta samt skydd för vagnskador.

För att göra det rätta valet bör du bedöma ditt bilägande och hur mycket skydd du känner att du behöver. Om din bil är äldre och har ett lägre värde kan en halvförsäkring vara tillräcklig. Om din bil är nyare eller har ett högre värde kan det vara fördelaktigt att välja en helförsäkring för att få ett mer omfattande skydd.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Subaru

Att teckna en bilförsäkring online för din Subaru är enkelt och bekvämt. Besök försäkringsbolagens hemsidor och fyll i de nödvändiga uppgifterna, som ditt registreringsnummer och personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation och kan välja den försäkringsnivå och tillval som passar dig bäst. Följ bara de steg som anges på hemsidan för att slutföra ansökningsprocessen.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Subaru

Vilka försäkringsbolag rekommenderas för att teckna försäkring för en Subaru?

Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli, OKQ8 Försäkring och Sensor Försäkring rekommenderas som bra alternativ att överväga.

Vilken försäkringsnivå ska jag välja för min Subaru?

Valet av försäkringsnivå beror på dina behov och bilens värde. Trafikförsäkring är ett lagkrav, och om din bil är äldre kan en halvförsäkring vara tillräcklig. För en nyare bil kan en helförsäkring vara mer passande.

Vilka tillval kan jag lägga till på min Subaru-försäkring?

Det beror på försäkringsbolaget, men vanliga tillval inkluderar hyrbilstillägg, assistanspaket, självriskminskning och skydd mot skadegörelse.

Kan jag teckna försäkringen online?

Ja, alla försäkringsbolag på denna hemsida erbjuder möjligheten att teckna försäkringen online. Besök försäkringsbolagets hemsida och följ de angivna stegen.

Teckna en bilförsäkring