Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns ICA Försäkring.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Gjensidige.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Tesla

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder enkelhet och smidighet för sina kunder. Genom att vara digitalt inriktade kan de erbjuda snabba och flexibla försäkringar. För din Tesla kan du välja mellan tre olika försäkringsnivåer: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Helförsäkringen inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt skydd mot vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi som en del av sina hel- och halvförsäkringar. Detta innebär att du och eventuella passagerare kan få behandling för psykisk ohälsa som kan uppstå efter en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för bilförsäkringar. För din Tesla kan du välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring. En unik fördel med ICA Försäkring är deras prislöfte, där de garanterar att de inte kommer att höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden.

Du kan också välja till olika tillval hos ICA Försäkring. Till exempel kan du lägga till Hyrbil, där du får ersättning för hyrbilskostnader om din bil behöver repareras. Assistans-tillägget erbjuder hjälp på vägen inom en timme för situationer som urladdat batteri eller låsta nycklar i bilen. Du kan också få självriskskydd som minskar eller ersätter självrisken för vagnskador, även vid kollisioner utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för din Tesla. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är det stora antalet tillägg du kan välja till. Till exempel kan du lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

För skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning om reparationen överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig försäkring för din Tesla med deras BackUp Plus-tilläggspaket. Detta tillval täcker nästan alla möjliga händelser längs vägen, inklusive stöld och motorskador. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Genom att erbjuda ett omfattande skydd har OKQ8 Försäkring blivit populärt bland bilägare.

5. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en populär bilförsäkring för alla bilägare, inklusive Tesla-ägare. Trafikförsäkringen inkluderar skydd för personskador och skador på annans egendom vid en olycka.

Utöver trafikförsäkringen kan du välja att teckna en helförsäkring eller halvförsäkring för din Tesla, vilket ger dig extra skydd. Sensor Försäkring erbjuder också flexibla självriskalternativ och flera olika tilläggsförsäkringar som du kan lägga till för att skräddarsy din försäkring.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Tesla

När du väljer nivå på din bilförsäkring för din Tesla är det viktigt att överväga dina behov och budget. Trafikförsäkringen är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Om du vill ha ett mer omfattande skydd kan du välja en halvförsäkring eller helförsäkring.

Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och hjälp med bärgning. Helförsäkringen inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt skydd mot vagnskador.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Tesla

Att teckna en bilförsäkring online för din Tesla är enkelt och smidigt. Gå till försäkringsbolagets hemsida och fyll i nödvändiga uppgifter som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

För att slutföra tecknandet av försäkringen kan du behöva lägga till eventuella tillval eller välja försäkringsnivå. Kontrollera noggrant vilket skydd och vilka tillval som ingår i försäkringen innan du bekräftar tecknandet.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Tesla

Vilken försäkringsnivå är bäst för min Tesla?

Det beror på dina behov och budget. Trafikförsäkringen är obligatorisk, men om du vill ha ett mer omfattande skydd kan du välja en halv- eller helförsäkring.

Kan jag teckna försäkringen online?

Ja, alla försäkringsbolag här på sidan erbjuder möjligheten att teckna försäkring online. Besök försäkringsbolagets hemsida och följ instruktionerna för att få en offert och teckna försäkringen.

Vilka faktorer påverkar priset på försäkringen?

Faktorer som kan påverka priset på försäkringen inkluderar bilens modell och ålder, samt din egen ålder och var du bor.

Kan jag jämföra priser från olika försäkringsbolag?

Ja, det är alltid en bra idé att jämföra priser och villkor från olika försäkringsbolag för att hitta den bästa kombinationen av skydd och pris för din Tesla.

Teckna en bilförsäkring