Bilförsäkringar.com logo

Mest rekommenderad #1

På plats 1 finns Hedvig.

Se pris

Mest rekommenderad #2

På plats 2 finns Gofido.

Se pris

Mest rekommenderad #3

På plats 3 finns Zmarta försäkring.

Se pris

Teckna bilförsäkring med bra villkor

Rekommenderade bilförsäkringar att teckna för Volkswagen

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. Genom att satsa på det digitala har Hedvig gjort försäkringstecknandet enklare och smidigare. Genom att besöka deras hemsida eller använda deras app kan du snabbt få en offert genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din bil. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringsnivåer: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. I halvförsäkringen ingår även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar, samt vagnskador. En annan fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen, vilket kan vara till stor hjälp vid psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tillägg täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

3. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Volkswagen. Deras bilförsäkring inkluderar naturligtvis en trafikförsäkring, men du kan också välja att teckna en halv- eller helförsäkring för extra skydd. En fördel med Sensor Försäkring är att de erbjuder flexibla självriskalternativ, så att du kan välja den nivå som passar dig bäst. Dessutom finns det flera tillägg som du kan lägga till efter att du har tecknat din bilförsäkring.

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din bil

Så väljer du rätt nivå på din bilförsäkring för din Volkswagen

När du väljer nivå på din bilförsäkring är det viktigt att överväga dina behov och bilens värde. En trafikförsäkring är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom. Om du vill ha ytterligare skydd kan du överväga att teckna en halv- eller helförsäkring. Halvförsäkringen inkluderar oftast skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar, samt vagnskador. Om din Volkswagen är relativt ny och har ett högt värde kan en helförsäkring vara det bästa alternativet för att få ett omfattande skydd.

Så här tecknar du bilförsäkring online för Volkswagen

Att teckna bilförsäkring online för din Volkswagen är enkelt och smidigt. Besök försäkringsbolagens hemsidor och fyll i de begärda uppgifterna, såsom ditt registreringsnummer och personnummer. Du kommer sedan att få en offert som visar priset för försäkringen baserat på din specifika situation. Jämför olika erbjudanden och ta hänsyn till pris, täckning och eventuella tillägg som kan vara relevanta för dig. När du har valt det försäkringsbolag och den nivå på försäkring som passar dig bäst kan du enkelt teckna försäkringen online genom att följa instruktionerna på hemsidan.

Frågor & svar om bilförsäkringar för Volkswagen

Vilken typ av försäkring är obligatorisk för min Volkswagen?

Trafikförsäkring är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom.

Vilka försäkringsbolag rekommenderas för att teckna försäkring för min Volkswagen?

Några rekommenderade försäkringsbolag för din Volkswagen är Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli, OKQ8 Försäkring och Sensor Försäkring.

Vilka tillval kan jag lägga till i min bilförsäkring?

Tillval kan variera beroende på försäkringsbolag, men vanliga tillval inkluderar hyrbil, assistanstillägg och skydd mot skador som parkeringsskador eller djurkollision.

Vilken nivå på bilförsäkringen bör jag välja för min Volkswagen?

Det beror på din bil och dina behov. Om din bil är relativt ny och värdefull kan en helförsäkring vara att föredra för ett omfattande skydd.

Teckna en bilförsäkring